Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DIAGPKG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DIAGPKG. Als je het bestand wilt openen DIAGPKG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DIAGPKG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Troubleshooting Package Format Microsoft

Wat is een bestand DIAGPKG?

Bestand dat wordt gebruikt door het Microsoft Support Diagnostic Tool (msdt.Exe), een programma waarmee gebruikers problemen oplossen met computerproblemen. Bevat informatie die nodig is om een ​​hardware- of softwareprobleem op te sporen en mogelijk te repareren. Kan worden uitgevoerd door te dubbelklikken op het bestand in Windows.

Het Microsoft Support Diagnostic Tool wordt ook wel de WTP Wizard genoemd. Het acroniem "WTP" staat voor Windows Troubleshooting Platform, de technologie waarmee diagnostische pakketten kunnen worden uitgevoerd.

Hoe een bestand openen DIAGPKG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DIAGPKG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DIAGPKG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DIAGPKG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DIAGPKG openen

Andere problemen met een bestand DIAGPKG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DIAGPKG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DIAGPKG:

  • het gekozen bestand DIAGPKG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DIAGPKG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DIAGPKG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand