Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DICPROOF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DICPROOF. Als je het bestand wilt openen DICPROOF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DICPROOF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office Dictionary Proofing Format Microsoft

Wat is een bestand DICPROOF?

Bestand dat door Microsoft-programma's wordt gebruikt om auteursrechtelijke documenten te bewijzen. Bevat een verzameling prefabs en gebruikers gedefinieerde zoekwoorden en zinnen. Vaak gevonden met de bestandsnaam custom.Dicproof.

Het custom.Dicproof bestand kan gevonden worden in dezelfde map als het bestand custom.Dic, dat is een bijgewerkte versie van het DICPROOF-bestand dat gebruikt wordt voor nieuwere versies van Microsoft-applicaties.

Hoe een bestand openen DICPROOF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DICPROOF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DICPROOF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DICPROOF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DICPROOF openen

Andere problemen met een bestand DICPROOF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DICPROOF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DICPROOF:

  • het gekozen bestand DICPROOF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DICPROOF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DICPROOF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand