Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DICT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DICT. Als je het bestand wilt openen DICT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DICT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sunnysoft InterWrite Sunnysoft s.r.o.

Wat is een bestand DICT?

Bestand aangemaakt voor de Microsoft Virtual PC 2007, een virtuele machine waarmee meerdere versies van Windows kunnen werken binnen de computer waarop ze zijn geïnstalleerd. Bevat woordenboekgegevens zoals woorddefinities en uitspraken die door het woordenboekgereedschap worden verwezen op de virtuele pc 2007. Bevat ook verschillende talen zoals Frans en Duits.

DICT-bestanden zijn te vinden in C: Program Files (x86) Microsoft Virtual PC.

Hoe een bestand openen DICT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DICT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DICT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DICT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DICT openen

Andere problemen met een bestand DICT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DICT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DICT:

  • het gekozen bestand DICT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DICT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DICT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand