Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DII Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DII. Als je het bestand wilt openen DII, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DII

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CT Summation Document Image Information Load Format CT Summation

Wat is een bestand DII?

ASCII-tekstbestand geformatteerd met een niet-afgebakende, meerdere lijnformaat. Wordt gebruikt door een Summation Core Database om de koppeling tussen de database samenvattingen en het bijbehorende beeldbestand te bepalen.

Beeldbestanden die door DII-bestanden worden ondersteund, omvatten eDocs en gescande papieren die zijn verwerkt met optische tekenherkenning (OCR).

Hoe een bestand openen DII?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DII niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DII lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DII associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DII openen

Andere problemen met een bestand DII

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DII bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DII:

  • het gekozen bestand DII is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DII met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DII bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand