Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DIM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DIM. Als je het bestand wilt openen DIM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DIM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Direct Internet Message Encapsulation DIME Format N/A

Wat is een bestand DIM?

Binair berichtformaat gebruikt voor het verzenden van gegevens via internet. Kan één of meer loonbelastingen van verschillende typen en maten in één bericht inkapselen. Bevat laadlengte, laadvermogen en een ladingidentificatiecode.

Webservers en mail servers die DIME berichten herkennen, vertaalt het ingekapselde bestand in de oorspronkelijke bijlage zodat het door de eindgebruiker kan worden geopend.

Hoe een bestand openen DIM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DIM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DIM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DIM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DIM openen

Andere problemen met een bestand DIM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DIM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DIM:

  • het gekozen bestand DIM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DIM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DIM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand