Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DIMAX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DIMAX. Als je het bestand wilt openen DIMAX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DIMAX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DiMAX Firmware Format Massoth Electronics

Wat is een bestand DIMAX?

Systeembestand dat wordt gebruikt door DiMAX Update Utility, een programma dat wordt gebruikt voor het bijwerken van de firmware op DiMAX / eMOTION-modellen en locomotiefdelen, waaronder DCC-centrale, RC-ontvangers en buscomponenten. Kan worden geüpload naar het apparaat wanneer het is aangesloten op een computer met het DiMAX Update Utility.

DIMAX-bestanden zijn eigenlijk afbeeldingen van de EEPROM (elektrisch wisbare programmeerbare leesbaar geheugen) op de treinkomponenten.

Massoth gebruikt ook de namen "DiMAX Updatetool" en "Massoth Service Tool" als u naar het DiMAX Update Utility verwijst.

Hoe een bestand openen DIMAX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DIMAX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DIMAX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DIMAX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DIMAX openen

Andere problemen met een bestand DIMAX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DIMAX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DIMAX:

  • het gekozen bestand DIMAX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DIMAX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DIMAX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand