Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DIME Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DIME. Als je het bestand wilt openen DIME, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DIME

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Direct Internet Message Encapsulation Format N/A

Wat is een bestand DIME?

Binair berichtformaat dat gebruikt wordt om gegevens via internet te sturen, vaak via e-mail. Kan één of meer loonbelastingen van verschillende typen en maten in één bericht inkapselen. Bevat laadlengte, laadvermogen en een ladingidentificatiecode.

DIME-bestanden worden meestal gezien met een .DIM-extensie.

Hoe een bestand openen DIME?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DIME niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DIME lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DIME associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DIME openen

Andere problemen met een bestand DIME

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DIME bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DIME:

  • het gekozen bestand DIME is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DIME met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DIME bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand