Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DINFO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DINFO. Als je het bestand wilt openen DINFO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DINFO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DivX Web Player Temporary Download Format DivX

Wat is een bestand DINFO?

Bestand gebruikt door DivX Player, een programma dat wordt gebruikt om video's af te spelen. Bevat metagegevens voor de locatie van het bijbehorende .DDAT-videobestand, evenals de downloadlink. Gebruikt om informatie op te slaan en te laden voor download, streaming en afspelen van video.

DINFO-bestanden worden gebruikt met DDAT-bestanden en .DMSK-bestanden om video te downloaden in DivX Player. DDAT-, DMSK- en DINFO-bestanden gebruiken hetzelfde voornaam voor een bestandsnaam en zijn te vinden in de map 'Tijdelijke gedownloade bestanden' in de DivX Player-installatie.

Hoe een bestand openen DINFO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DINFO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DINFO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DINFO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DINFO openen

Andere problemen met een bestand DINFO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DINFO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DINFO:

  • het gekozen bestand DINFO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DINFO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DINFO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand