Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DIR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DIR. Als je het bestand wilt openen DIR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DIR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe (Macromedia) Director Format Adobe Systems

Wat is een bestand DIR?

Film- of animatieproject dat is gemaakt met Macromedia Director, die in 2005 door Adobe is verworven. Inclusief projectbronnen, links naar extern gerelateerde bestanden, scripting code en de tijdlijn, die bepaalt hoe de film wordt afgespeeld.

Regisseursfilms kunnen alleen worden geopend met de Director-versie die wordt gebruikt om het bestand of een nieuwere versie te maken. Sommige directeurfilms kunnen worden geopend in Adobe Shockwave Player.

Hoe een bestand openen DIR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DIR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DIR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DIR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DIR openen

Andere problemen met een bestand DIR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DIR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DIR:

  • het gekozen bestand DIR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DIR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DIR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand