Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DIRECTORY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DIRECTORY. Als je het bestand wilt openen DIRECTORY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DIRECTORY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
KDE Folder View Properties Format KDE

Wat is een bestand DIRECTORY?

Bevat de mapweergaveinstellingen voor een map in KDE (de K Desktop Environment). Bevat instellingen zoals pictogramposities en weergavemodus (pictogram, lijst, enz.). Automatisch gemaakt wanneer de weergave-instellingen van een map worden aangepast. Verborgen als standaard.

Hoe een bestand openen DIRECTORY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DIRECTORY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DIRECTORY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DIRECTORY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DIRECTORY openen

Andere problemen met een bestand DIRECTORY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DIRECTORY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DIRECTORY:

  • het gekozen bestand DIRECTORY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DIRECTORY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DIRECTORY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand