Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DIS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DIS. Als je het bestand wilt openen DIS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DIS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Oracle Discoverer Workbook Format Oracle

Wat is een bestand DIS?

Bestand gemaakt door Oracle Discoverer, een spreadsheet programma. Werkt een werkmap op, die kan bestaan ​​uit meerdere gevulde spreadsheets, genaamd werkbladen. Gebruikt voor rapportage en analyse van business intelligence.

Discoverer wordt vaak gebruikt voor het vragen en ophalen van gegevens uit relationele databases en vervolgens analyseren van de gegevens in spreadsheets.

Hoe een bestand openen DIS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DIS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DIS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DIS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DIS openen

Andere problemen met een bestand DIS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DIS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DIS:

  • het gekozen bestand DIS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DIS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DIS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand