Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DISCO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DISCO. Als je het bestand wilt openen DISCO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DISCO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DISCO Discovery Document Microsoft

Wat is een bestand DISCO?

Informatiebestand gepubliceerd door DISCO, een Microsoft-applicatie voor het publiceren en ontdekken van Web Services. Geformatteerd in XML en bevat links naar andere ontdekkingsdocumenten, XSD schema's en service beschrijvingen.

DISCO-bestanden worden geopend door het Web Services Discovery Tool (Disco.Exe), opgenomen in de Microsoft ASP.NET-ontwikkelingssoftware.

Hoe een bestand openen DISCO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DISCO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DISCO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DISCO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DISCO openen

Andere problemen met een bestand DISCO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DISCO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DISCO:

  • het gekozen bestand DISCO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DISCO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DISCO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand