Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DISCOMAP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DISCOMAP. Als je het bestand wilt openen DISCOMAP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DISCOMAP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft DISCO Discovery Output Format Microsoft

Wat is een bestand DISCOMAP?

Uitvoerbestand gegenereerd door het Microsoft Web Services Discovery Tool (Disco.Exe). Bevat informatie over ASP.NET Web Services die is ontdekt op een bepaalde URL, zoals een locatie van een .DISCO of .WSDL bestand. Typisch genoemd "results.Discomap."

Hoe een bestand openen DISCOMAP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DISCOMAP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DISCOMAP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DISCOMAP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DISCOMAP openen

Andere problemen met een bestand DISCOMAP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DISCOMAP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DISCOMAP:

  • het gekozen bestand DISCOMAP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DISCOMAP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DISCOMAP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand