Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DITA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DITA. Als je het bestand wilt openen DITA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DITA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DITA Output Format OASIS

Wat is een bestand DITA?

XML-bestand dat is gemaakt in het Darwin Information Typing Architecture (DITA) formaat, dat wordt gebruikt voor het opstellen en publiceren van technische documenten. Bevat onderwerpen van informatie in de vorm van taken (how-to data), concepten (definities) en referenties (feiten en citaten).

Hoe een bestand openen DITA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DITA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DITA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DITA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DITA openen

Andere problemen met een bestand DITA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DITA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DITA:

  • het gekozen bestand DITA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DITA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DITA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand