Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DITAMAP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DITAMAP. Als je het bestand wilt openen DITAMAP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DITAMAP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DITAmap Format OASIS

Wat is een bestand DITAMAP?

Verzameling van DITA-onderwerpen (Darwin Information Typing Architecture) die in het XML DITAMAP-formaat zijn gemaakt. Hiermee worden verwijzingen naar de onderwerpen die in .DITA-bestanden zijn opgeslagen, opgeslagen met <.Topicref>. Tags. Hiermee kunnen auteurs een hiërarchische structuur van gerelateerde onderwerpen opbouwen.

Hoe een bestand openen DITAMAP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DITAMAP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DITAMAP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DITAMAP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DITAMAP openen

Andere problemen met een bestand DITAMAP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DITAMAP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DITAMAP:

  • het gekozen bestand DITAMAP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DITAMAP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DITAMAP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand