Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DIVX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DIVX. Als je het bestand wilt openen DIVX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DIVX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DivX Media Format DivX

Wat is een bestand DIVX?

Hoge kwaliteit, high-compression video codec gebruikt voor digitale videodistributie. Comprimeert video tot een fractie van de oorspronkelijke grootte met minimaal verlies aan kwaliteit. Ondersteunt videoresoluties tot 1080 HD.

Het DivX-formaat wordt herkend door verschillende software video-afspeelprogramma's, evenals sommige dvd-spelers en andere consumentenelektronica.

Hoe een bestand openen DIVX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DIVX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DIVX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DIVX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DIVX openen

Andere problemen met een bestand DIVX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DIVX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DIVX:

  • het gekozen bestand DIVX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DIVX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DIVX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DIVX
DIVX naar M2TSDIVX naar MPEGDIVX naar MTSDIVX naar WMVDIVX naar XVID