Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DIX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DIX. Als je het bestand wilt openen DIX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DIX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DIVA-GIS Export Format N/A

Wat is een bestand DIX?

Export bestand dat is gemaakt met het DIVA-GIS geografische data analyse programma. Bevat een DIVA-GIS project (.DIV) bestand en alle lagen die door het project worden genoemd. Opgeslagen in een gecomprimeerd formaat dat via e-mail kan worden overgedragen.

DIX-bestanden worden gemaakt met behulp van het Project & rarr. Export Project commando. Ze kunnen geïmporteerd worden door Project & rarr te selecteren. Import Project.

Hoe een bestand openen DIX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DIX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DIX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DIX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DIX openen

Andere problemen met een bestand DIX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DIX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DIX:

  • het gekozen bestand DIX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DIX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DIX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand