Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DIZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DIZ. Als je het bestand wilt openen DIZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DIZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Description In ZIP Format N/A

Wat is een bestand DIZ?

Eenvoudig tekstbestand dat het programma of bestanden in een .ZIP-archief beschrijft. Typisch 'FILE_ID.DIZ', waar FILE_ID staat voor 'file identificatie' en DIZ staat voor 'Description in Zip File'.

DIZ-bestanden werden oorspronkelijk gebruikt voor het distribueren van bestanden via BBS (bulletin board systemen). De informatie in FILE_ID.DIZ-bestanden heeft systeembeheerders voorzien van nuttige beschrijvingen van elk bestand dat naar het systeem is geüpload.

Hoe een bestand openen DIZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DIZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DIZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DIZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DIZ openen

Andere problemen met een bestand DIZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DIZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DIZ:

  • het gekozen bestand DIZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DIZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DIZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand