Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DJM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DJM. Als je het bestand wilt openen DJM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DJM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dynojet Map Format Dynoject Research

Wat is een bestand DJM?

Bestand gebruikt door Power Commander, een brandstofinjectie aanpassingseenheid die verbindt met een motor ECU (Electronic Control Unit). Bevat een mapping van de brandstofinjectieparameters voor een specifiek motormodel.

DJM-bestanden worden gebruikt om instellingen voor de Power Commander-eenheid te laden om te communiceren met de ECU van de opgegeven motorfiets.

Hoe een bestand openen DJM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DJM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DJM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DJM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DJM openen

Andere problemen met een bestand DJM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DJM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DJM:

  • het gekozen bestand DJM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DJM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DJM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand