Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DJV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DJV. Als je het bestand wilt openen DJV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DJV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DjVu Image Format LizardTech

Wat is een bestand DJV?

Beeld gecreëerd in het gecomprimeerde DjVu formaat, dat is ontworpen om te helpen scannen en verspreiden van gedrukte documenten op internet. Bevat een gescande afbeelding met hoge resolutie. Gebruikt om boeken, tijdschriften en andere documenten op het web te publiceren.

DJV-bestanden worden meer vaak gezien als .DJVU-bestanden.

Hoe een bestand openen DJV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DJV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DJV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DJV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DJV openen

Andere problemen met een bestand DJV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DJV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DJV:

  • het gekozen bestand DJV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DJV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DJV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DJV
DJV naar PDFDJV naar JPGDJV naar PNG