Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DJVU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DJVU. Als je het bestand wilt openen DJVU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DJVU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DjVu Image Format LizardTech

Wat is een bestand DJVU?

Een DJVU-bestand is een gecomprimeerd beeldformaat dat is ontwikkeld door AT & T en op de markt gebracht door LizardTech. Het is ontworpen om inhoudsontwikkelaars te kunnen scannen met hoge resolutie kleurbladen van boeken, tijdschriften, strips, catalogi, enz. En publiceren ze op het web.

De compressie van DjVu kan 5 tot 10 keer meer kleurendocumenten comprimeren dan .JPEG of .GIF-compressie en 3 tot 8 keer meer dan .TIFF-compressie voor zwart-wit documenten.

DjVu wordt uitgesproken "deja vu."

Hoe een bestand openen DJVU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DJVU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DJVU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DJVU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DJVU openen

Andere problemen met een bestand DJVU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DJVU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DJVU:

  • het gekozen bestand DJVU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DJVU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DJVU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DJVU
DJVU naar PDFDJVU naar JPGDJVU naar PNG