Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DKE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DKE. Als je het bestand wilt openen DKE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DKE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DriveLock FDE Disk Key Format CenterTools

Wat is een bestand DKE?

Schijf sleutel gegenereerd door DriveLock Full Disk Encryption (FDE), een programma dat wordt gebruikt om te encrypten en wachtwoord beveiligen van harde schijven. Bevat een decryptiesleutel die gebruikt wordt om de inhoud van een harde schijf te decoderen nadat ze zijn gecodeerd met DriveLock.

DriveLock genereert het schijfleutelbestand als onderdeel van een herstelpakket wanneer het een harde schijf encryptieert. Om een ​​harde schijf te decoderen, moeten gebruikers het gegenereerde DKE-bestand en het DKE-bestand wachtwoord dat zij opgeven wanneer de harde schijf is versleuteld, leveren.

Zodra een harde schijf is gedecodeerd in het herstelproces, wordt het DKE-bestand verouderd en moet het worden verwijderd.

Hoe een bestand openen DKE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DKE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DKE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DKE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DKE openen

Andere problemen met een bestand DKE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DKE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DKE:

  • het gekozen bestand DKE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DKE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DKE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand