Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DKT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DKT. Als je het bestand wilt openen DKT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DKT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DiGiTIAL THUNDER Drum Kit Format d-lusion interactive media

Wat is een bestand DKT?

Bestand gebruikt door d-lusion Drum Station, een programma dat wordt gebruikt voor het genereren van drumkitbeats en geluiden. Bewaar drumgeluiden voor een bepaald drumstel type (geschreven DRUM KiT), zoals rock of jazz. Hiermee kan de specifieke configuratie worden opgeslagen en gedeeld.

De Drum Station-software is voor het laatst bijgewerkt in 2005.

Hoe een bestand openen DKT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DKT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DKT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DKT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DKT openen

Andere problemen met een bestand DKT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DKT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DKT:

  • het gekozen bestand DKT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DKT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DKT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand