Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DL. Als je het bestand wilt openen DL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Zoo Tycoon 2 Game Format Microsoft

Wat is een bestand DL?

Bestand gebruikt door Zoo Tycoon, een videospelletje waarmee spelers dierentuinen kunnen beheren. Bevat gegevens die worden gebruikt voor tentoonstellingen, dieren en andere spelobjecten. Wordt gebruikt met een .Z2F bestand om nieuwe spelinhoud toe te voegen.

DL-bestanden zijn meestal zeer klein in grootte.

Hoe een bestand openen DL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DL openen

Andere problemen met een bestand DL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DL:

  • het gekozen bestand DL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand