Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DLD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DLD. Als je het bestand wilt openen DLD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DLD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EdLog Compiled Program Campbell Scientific

Wat is een bestand DLD?

Aangepaste data logging programma gemaakt met EdLog, een programma opgenomen in het LoggerNet software pakket. Gebruikt voor het opnemen van gegevens uit Campbell Scientific CR10X logging apparaten.

DLD-bestanden worden gemaakt door de code uit een .CSI-bestand op te stellen.

Hoe een bestand openen DLD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DLD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DLD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DLD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DLD openen

Andere problemen met een bestand DLD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DLD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DLD:

  • het gekozen bestand DLD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DLD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DLD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand