Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DLL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DLL. Als je het bestand wilt openen DLL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DLL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dynamic Link Library Format Microsoft

Wat is een bestand DLL?

Een DLL-bestand is een samengestelde bibliotheek die een reeks procedures en / of drivers bevat die door een Windows-programma worden verwezen en uitgevoerd. Hiermee kunnen meerdere programma's toegang krijgen tot gedeelde functies via gemeenschappelijke bibliotheken. DLL-bestanden worden 'dynamisch gekoppeld' in een programma op runtime, waardoor ze alleen worden geladen als dat nodig is.

Veel DLL-bestanden zijn voorzien van het Windows-besturingssysteem, en andere zijn opgenomen in Windows-programma's. Ze laten diverse programma functies toe, zoals communicatie met externe apparaten en invoer en uitvoer van harde schijven. Ze kunnen ook worden verwezen door Mac cross platform applicaties.

Verwijderen of wijzigen van de inhoud van een DLL-bestand kan fouten veroorzaken binnen het programma dat het bestand verwijst. Om deze reden moeten DLL-bestanden in het algemeen niet worden geopend of bewerkt. Echter, als een toepassing probeert toegang te krijgen tot een dll bestand dat is beschadigd of ontbreekt, zal dat programma niet meer werken. In dit geval kan het installeren van een nieuwe versie van het DLL-bestand de gemakkelijkste optie zijn.

DLL fouten in Windows?

DLL-Files.Com Client kan DLL-fouten repareren.

mfc42u.Dll - Een Microsoft Foundation Class (MFC) bibliotheek die door sommige Windows-programma's vereist is om te draaien. Deze DLL is opgenomen in Windows XP, Windows Vista en Windows 7 en is meestal in de directory C: WindowsSystem32. Als u probeert een programma te openen en Windows-rapporten dat u mfc42u.Dll mist, waarschijnlijk is uw Windows-installatie beschadigd. U kunt een systeemherstelpunt of uw fabriekssysteem reparatie schijf gebruiken om het probleem op te lossen. Andere gerelateerde bestanden zijn mfc42u.Dll, mfc40.Dll en mfc40u.Dll.

mfc80u.Dll - Een MFC-bibliotheek vereist door sommige Windows-programma's die zijn gemaakt met Visual C ++ 2005. Als u dit bestand mist, kunt u het Microsoft Visual C ++ 2005-herverdelbare pakket installeren om het te installeren. Programma's die deze DLL gebruiken, installeren het doorgaans omdat het standaard niet bij Windows zit. Andere DLL's geïnstalleerd met het pakket zijn msvcr80.Dll, msvcm80.Dll, msvcp80.Dll, mfc80.Dll, mfcmifc80.Dll en mfcm80.Dll.

mfc90u.Dll - Een MFC-bibliotheek vereist door sommige Windows-programma's die zijn gemaakt met Visual C ++ 2008. Als u dit bestand mist, kunt u het Microsoft Visual C ++ 2008 Redistributable Package installeren om het te installeren. Programma's die deze DLL gebruiken, installeren het doorgaans omdat het standaard niet bij Windows zit. Andere DLL's geïnstalleerd met het pakket zijn msvcr90.Dll, msvcm90.Dll, msvcp90.Dll, mfc90.Dll, mfcmifc90.Dll en mfcm90.Dll.

mfc100u.Dll - Een MFC-bibliotheek vereist door sommige Windows-programma's gemaakt met Visual C ++ 2010. Als u dit bestand mist, kunt u het Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable Package installeren om het te installeren. Programma's die deze DLL gebruiken, installeren het doorgaans omdat het standaard niet bij Windows zit. Andere DLL's geïnstalleerd met het pakket zijn msvcr100.Dll, msvcm100.Dll, msvcp100.Dll, mfc100.Dll, mfcmifc100.Dll en mfcm100.Dll.

Hoe een bestand openen DLL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DLL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DLL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DLL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DLL openen

Andere problemen met een bestand DLL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DLL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DLL:

  • het gekozen bestand DLL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DLL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DLL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand