Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DLM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DLM. Als je het bestand wilt openen DLM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DLM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Akamai Download Manager Format Akamai

Wat is een bestand DLM?

Onvolledig bestand dat via het internet is gedownload via Akamai Download Manager. Opgeslagen tijdelijk terwijl het bestand wordt gedownload. Zodra de download is afgerond, wordt de extensie ".Dlm" vervangen door de oorspronkelijke extensie van het bestand.

Akamai Download Manager (DLM) wordt meestal gebruikt voor grote file downloads. Het verbetert zowel de efficiëntie als de betrouwbaarheid van het downloadproces.

Als Akamai Download Manager de ".Dlm" extensie niet automatisch vervangt met de juiste extensie, kan de bestandsuitbreiding handmatig worden gewijzigd nadat de download is voltooid.

Hoe een bestand openen DLM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DLM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DLM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DLM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DLM openen

Andere problemen met een bestand DLM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DLM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DLM:

  • het gekozen bestand DLM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DLM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DLM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand