Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DLO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DLO. Als je het bestand wilt openen DLO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DLO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3D Studio Max Plugin Format Autodesk

Wat is een bestand DLO?

Plugin-bestand dat wordt gebruikt door Autodesk 3ds Max, een 3D-modellerings- en animatieprogramma. Voeg nieuwe functies toe aan de software, zoals importeurs of exporteurs voor een 3D-bestandsformaat van derden. Hiermee kunnen gebruikers de software mogelijkheden aanpassen.

Nieuwere versies van 3ds Max gebruiken .DLU-bestanden voor extensies.

Hoe een bestand openen DLO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DLO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DLO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DLO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DLO openen

Andere problemen met een bestand DLO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DLO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DLO:

  • het gekozen bestand DLO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DLO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DLO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand