Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DLS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DLS. Als je het bestand wilt openen DLS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DLS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DownLoadable Sound Format N/A

Wat is een bestand DLS?

Roland GS MIDI sound set. Gebaseerd in de Interactive Music Architecture. Bevat geluiden die kunnen worden afgespeeld met een MIDI-invoerapparaat

Hoe een bestand openen DLS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DLS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DLS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DLS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DLS openen

Andere problemen met een bestand DLS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DLS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DLS:

  • het gekozen bestand DLS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DLS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DLS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand