Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DLU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DLU. Als je het bestand wilt openen DLU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DLU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3D Studio Max Utility Plug-in Format Autodesk

Wat is een bestand DLU?

Plug-in gebruikt door 3ds Max, een programma dat wordt gebruikt voor het maken en animeren van 3D-modellen. Bevat een hulpprogramma voor de software, zoals een bestandformaatimporteur of exporteur. Een standaard MAX-plug-in die bij de software is opgenomen, of een extra MAX-plug-in die is toegevoegd aan de software. Gebruikt voor het uitbreiden van 3ds Max met nieuwe mogelijkheden.

DLU-invoegtoepassingen kunnen in 3ds Max bekeken worden door te selecteren aanpassen en rarr. Plug-in Manager .... Standaard MAX plug-ins bevinden zich in de stdplugs directory van een 3ds Max installatie, terwijl Extra MAX plug-ins worden opgeslagen in de PlugIns directory.

Enkele voorbeelden van Standard MAX-invoegtoepassingen zijn onder meer: ​​FBXMAX.DLU: .FBX-bestand importeur / exporteur POLYGONCOUNT.DLU: Polygon Count Utility BATCHRENDERUTIL.DLU: Batch Render Manager CBROWSER.DLU: Asset Browser Utility CURVECONTROL.DLU: Aangepaste Curve Control tool

Hoe een bestand openen DLU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DLU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DLU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DLU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DLU openen

Andere problemen met een bestand DLU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DLU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DLU:

  • het gekozen bestand DLU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DLU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DLU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand