Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DLV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DLV. Als je het bestand wilt openen DLV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DLV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CATIA Export Format Dassault Systemes

Wat is een bestand DLV?

Bestand gemaakt door CATIA versie 4, een CAD programma dat gebruikt wordt om virtuele ontwerpen te maken. Bevat een 3D-model en zijn eigenschappen. Gebruikt voor het opslaan en laden van informatie tijdens het ontwerpproces. Kan worden geïmporteerd door diverse andere CAD-programma's.

DLV-bestanden kunnen geïmporteerd worden in nieuwere versies van CATIA.

Hoe een bestand openen DLV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DLV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DLV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DLV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DLV openen

Andere problemen met een bestand DLV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DLV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DLV:

  • het gekozen bestand DLV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DLV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DLV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand