Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DM1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DM1. Als je het bestand wilt openen DM1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DM1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ER/Studio Database Model Format Embarcadero Technologies

Wat is een bestand DM1?

Bestand gemaakt door ER / Studio, een programma dat wordt gebruikt voor het opbouwen van grootschalige databases. Opslaan van een datamodel dat de structuur en relaties van de opgeslagen gegevens omschrijft. Gebruikt om het data-model visueel te bekijken, evenals om bij te staan ​​bij het genereren van het uiteindelijke datamodel.

Hoe een bestand openen DM1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DM1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DM1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DM1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DM1 openen

Andere problemen met een bestand DM1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DM1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DM1:

  • het gekozen bestand DM1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DM1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DM1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand