Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DM_84 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DM_84. Als je het bestand wilt openen DM_84, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DM_84

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Wolfenstein Enemy Territory Demo Format Splash Damage

Wat is een bestand DM_84?

Demo film opgenomen in Wolfenstein - Enemy Territory, een 3D-actie spel (ook bekend als "W: ET"). Registreert gameplay en slaat het op als een film die in W: ET kan worden afgespeeld. Opgeslagen in de map "etmaindemos" en kan worden geladen met behulp van de functie "Replays" in Wolfenstein.

DM_84 bestanden worden opgeslagen door Wolfenstein: Enemy Territory v. 2.06 en later. Vorige versies hebben opnamen opgeslagen met .DM_82 en .DM_83 extensies.

Hoe een bestand openen DM_84?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DM_84 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DM_84 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DM_84 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DM_84 openen

Andere problemen met een bestand DM_84

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DM_84 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DM_84:

  • het gekozen bestand DM_84 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DM_84 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DM_84 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand