Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DMB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DMB. Als je het bestand wilt openen DMB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DMB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BYOND Byte-code Format BYOND

Wat is een bestand DMB?

Game-bestand dat door BYOND wordt gebruikt, een programma dat wordt gebruikt voor het rennen van spellen die zijn gecreëerd met de BYOND-ontwikkelingshulpmiddelen. Opslaan van een spel uitvoerbaar dat kan worden uitgevoerd op de computer van de speler. Gebruikt voor het opslaan van 2D multiplayer online spellen.

Om een ​​online BYOND spel te hosten, kies File & rarr. Open bestand ... En selecteer dan uw DMB-bestand uit het dialoogvenster.

Veel spellen zijn te downloaden vanaf de BYOND website, maar een account is nodig om ze te downloaden en te spelen.

Hoe een bestand openen DMB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DMB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DMB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DMB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DMB openen

Andere problemen met een bestand DMB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DMB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DMB:

  • het gekozen bestand DMB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DMB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DMB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand