Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DMC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DMC. Als je het bestand wilt openen DMC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DMC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Datamartist Data Canvas Format nModal Solutions

Wat is een bestand DMC?

Documentbestand creëerde Datamartist, een data profileringsinstrument dat wordt gebruikt om gegevens uit meerdere bronnen te analyseren, combineren en beheren. Kan interne datasets bevatten, evenals data transformatiespecificaties in de vorm van transformatieblokken en verbindingen tussen hen.

Data sets intern voor het DMC-bestand zijn beperkt tot 250.000 waarden per dataset. Daarom zijn ze geschikt voor kleine tot matige grootte datasets en worden vaak gebruikt voor het genereren van referentie datasets voor het testen. Grotere datasets kunnen worden verwezen in het DMC-bestand en worden opgeslagen in afzonderlijke lokale cache en indexbestanden voor snellere toegang en offline toegang.

Datamartist kan gegevens beheren van Microsoft SQL Server-databases, Microsoft Excel-spreadsheets, Microsoft Access-databases, DMC-bestanden en andere bronnen.

Hoe een bestand openen DMC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DMC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DMC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DMC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DMC openen

Andere problemen met een bestand DMC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DMC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DMC:

  • het gekozen bestand DMC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DMC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DMC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand