Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DMD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DMD. Als je het bestand wilt openen DMD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DMD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Oracle SQL Developer Data Modeler Data Format Oracle

Wat is een bestand DMD?

Bestand gemaakt door Oracle SQL Developer Data Modeler, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen van gestructureerde datamodellen, zoals relational database schema's. Bewaart de gegevensstructuur en relaties en kan visueel in software worden weergegeven.

DMD-bestanden worden gebruikt voor het opslaan van het ontworpen datamodel, alsmede voor het bijstaan ​​bij de oprichting van de einddatabase.

Hoe een bestand openen DMD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DMD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DMD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DMD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DMD openen

Andere problemen met een bestand DMD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DMD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DMD:

  • het gekozen bestand DMD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DMD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DMD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand