Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DMF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DMF. Als je het bestand wilt openen DMF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DMF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delusion/Xtracker Audio Format XTracker

Wat is een bestand DMF?

Audio tracker module op basis van het X-Tracker formaat. Opgeslagen in een 8 of 16-bits monoformaat. Kan ook gebruikt worden om instrumenten of geluidsmonsters op te slaan. Kan worden gespeeld door verschillende tracker programma's.

Het DMF-formaat bestaat uit meerdere data-fragmenten die het bestand vormen. Deze omvatten DDMF (de formatidentificatie), INFO (bestand informatie), CMSG (songbericht), SEQU (sequencer volgorde), PATT (patroon data), INST (instrument data), SMPI (voorbeeld informatie), SMPD (sample data) , SMPJ (sample jump posities) en ENDE (einde van de file marker).

Hoe een bestand openen DMF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DMF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DMF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DMF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DMF openen

Andere problemen met een bestand DMF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DMF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DMF:

  • het gekozen bestand DMF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DMF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DMF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand