Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DMI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DMI. Als je het bestand wilt openen DMI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DMI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DreamMaker Format BYOND

Wat is een bestand DMI?

Bitmap afbeelding gebruikt door BYOND, een spelmotor die wordt gebruikt voor het maken en spelen van 2D online multiplayer games. Opslaan van een of meerdere pictogram grafische toestanden en animatie informatie. Gebruikt voor spelafbeeldingen, zoals karakters of objecten die op een kaart zichtbaar zijn. Vergelijkbaar met een sprite sheet.

DMI-bestanden kunnen bewerkt worden in Dream Maker, een programma dat wordt opgenomen in de BYOND game development tool suite.

Hoe een bestand openen DMI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DMI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DMI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DMI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DMI openen

Andere problemen met een bestand DMI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DMI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DMI:

  • het gekozen bestand DMI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DMI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DMI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand