Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DML. Als je het bestand wilt openen DML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DynaScript Markup Language Format Dynascript Technologies

Wat is een bestand DML?

Web script geschreven in DynaScript, een gespecialiseerde Dynamic HTML scripttaal. Bevat code die kan worden gebruikt om HTML dynamisch te genereren. Kan worden uitgevoerd op elke webserver die DynaScript heeft geïnstalleerd.

DML-pagina's lijken op ColdFusion (.CFM) en Active Server (.ASP) pagina's. De DynaScript taal maakt gebruik van een C-georiënteerde syntax en ondersteunt "Intelligente objecten", die de ontwikkelingstijd van webtoepassingen kunnen verminderen.

Hoe een bestand openen DML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DML openen

Andere problemen met een bestand DML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DML:

  • het gekozen bestand DML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand