Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DMP. Als je het bestand wilt openen DMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DMP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Memory Dump, Screen Dump, Junk Files Microsoft

Wat is een bestand DMP?

Een DMP-bestand is een bestand dat gegevens bevat die worden gedumpt vanuit de geheugenruimte van een programma. Het wordt vaak gecreëerd wanneer een programma een fout of crasht heeft en kan ook worden opgeslagen door het programma "Savedump.Exe" bij de eerste reboot na een crash. DMP-bestanden worden meestal genaamd "Memory.Dmp."

Windows-geheugendump bestanden kunnen worden gebruikt voor het oplossen van systeemfouten en andere problemen. Ze kunnen echter een aanzienlijke hoeveelheid ruimte opnemen en kunnen vaak worden verwijderd.

Hoe een bestand openen DMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DMP openen

Andere problemen met een bestand DMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DMP:

  • het gekozen bestand DMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand