Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DMPR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DMPR. Als je het bestand wilt openen DMPR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DMPR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Direct Mail Project Format e3 Software

Wat is een bestand DMPR?

Bestand gemaakt door Direct Mail, een e-mail marketing programma dat wordt gebruikt voor het verzenden van reclame e-mails. Bevat berichten, contactpersonen, mailinglijsten en geschiedenisgegevens die in de software zijn gemaakt. Kan ook tracking-gegevens opslaan voor het analyseren van het succes van een e-mailcampagne.

Bij eerste gebruik vereist Direct Mail dat gebruikers voorwaarden accepteren waarin wordt aangegeven dat zij de software niet gebruiken voor het distribueren van mail naar gekochte lijsten of voor het verzenden van ongevraagde e-mail.

Hoe een bestand openen DMPR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DMPR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DMPR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DMPR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DMPR openen

Andere problemen met een bestand DMPR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DMPR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DMPR:

  • het gekozen bestand DMPR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DMPR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DMPR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand