Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DMR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DMR. Als je het bestand wilt openen DMR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DMR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BrainVoyager QX Project Format BrainVoyager

Wat is een bestand DMR?

Bestand aangemaakt door BrainVoyager, een programma dat wordt gebruikt voor het analyseren van MRI-gegevens van de hersenen. Beschrijft de hersenbeelden data, maar bevat geen data zelf - de gegevens worden opgeslagen in een of meer bijbehorende bestanden (eG, ".Dwi" bestanden of DICOM .DCM bestanden). Vaak gebruikt voor het samenvoegen van meerdere afbeeldingen in een sequenced image project.

DMR staat voor diffusiegewogen magnetische resonantie.

Hoe een bestand openen DMR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DMR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DMR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DMR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DMR openen

Andere problemen met een bestand DMR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DMR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DMR:

  • het gekozen bestand DMR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DMR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DMR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand