Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DMSK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DMSK. Als je het bestand wilt openen DMSK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DMSK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DivX Web Player Temporary Download Format DivX

Wat is een bestand DMSK?

Bestand gebruikt door DivX-speler, een videospelerprogramma. Bevat bijbehorende informatie voor een .DDAT-bestand. Wordt gebruikt als een tijdelijk downloadbestand totdat een volledige download van het videobestand is voltooid.

DMSK-bestanden worden gebruikt naast DDAT- en .DINFO-bestanden om een ​​film te downloaden in DivX Player.

Hoe een bestand openen DMSK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DMSK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DMSK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DMSK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DMSK openen

Andere problemen met een bestand DMSK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DMSK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DMSK:

  • het gekozen bestand DMSK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DMSK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DMSK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand