Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DMSM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DMSM. Als je het bestand wilt openen DMSM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DMSM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Roxio Creator VideoWave Movie Project Format Sonic Solutions

Wat is een bestand DMSM?

Filmproject gemaakt met VideoWave, een videobewerkingsprogramma gebundeld met Roxio Creator. Bevat filmprojectdata en instellingen, inclusief effecten, overgangen, verwijzingen naar video- en audiobestanden en andere video-bewerkingsinformatie.

DMSM-bestanden worden gebruikt voor het opslaan en laden van projectinformatie voor videobewerking. Ze kunnen worden geëxporteerd naar een verscheidenheid aan video-bestandsformaten of verbrandt op dvd's en Blu-ray discs voor het delen met anderen.

DMSM-bestanden zijn niet geschikt om te delen met andere gebruikers, omdat ze verwijzingen bevatten naar video- en audiobestanden, maar niet de bestanden zelf. Als u een DMSM-project wilt delen voor iemand anders om te bewerken, moet u ook alle verwijzende multimediabestanden delen die via dezelfde directorystructuur moeten worden georganiseerd.

Hoe een bestand openen DMSM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DMSM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DMSM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DMSM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DMSM openen

Andere problemen met een bestand DMSM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DMSM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DMSM:

  • het gekozen bestand DMSM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DMSM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DMSM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand