Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DMSS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DMSS. Als je het bestand wilt openen DMSS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DMSS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Roxio Creator VideoWave Slideshow Project Format Sonic Solutions

Wat is een bestand DMSS?

Projectbestand gemaakt door VideoWave, een programma dat gebruikt wordt om films en diavoorstellingen te maken. Bevat afbeeldingen, achtergrondgeluid, effecten, overgangsinformatie en andere eigenschappen van diashow. Wordt gebruikt voor het opslaan en laden van diavoorstelling projecten.

VideoWave is opgenomen als onderdeel van de Roxio Creator multimedia suite.

Hoe een bestand openen DMSS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DMSS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DMSS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DMSS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DMSS openen

Andere problemen met een bestand DMSS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DMSS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DMSS:

  • het gekozen bestand DMSS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DMSS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DMSS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DMSS
DMSS naar PSPD