Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DMX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DMX. Als je het bestand wilt openen DMX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DMX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Source Filmmaker Project Format Valve

Wat is een bestand DMX?

Projectbestand aangemaakt door Source Filmmaker (SFM), een programma dat wordt gebruikt om 3D-films en stilstaande beelden te maken voor gebruik met de Source-game-engine van de Klep. Opslaan van een 3D-opname gemaakt door de gebruiker en kan bestaan ​​uit spelkaartobjecten, modellen, animaties, geluiden, effecten en andere 3D-modelgegevens. Vaak bevat een opname van de werkelijke gameplay.

SFM-projecten worden gebruikt voor het maken van korte films en cutscenes. SFM kan exporteren of renderen aan .TGA-afbeeldingen of naar .AVI-video's.

Source Filmmaker kan alleen geïnstalleerd worden via de Steam client van de Valve.

Hoe een bestand openen DMX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DMX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DMX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DMX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DMX openen

Andere problemen met een bestand DMX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DMX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DMX:

  • het gekozen bestand DMX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DMX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DMX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand