Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DNA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DNA. Als je het bestand wilt openen DNA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DNA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CA Backup And Migration Backup Format Computer Associates

Wat is een bestand DNA?

Bestand gemaakt door CA Backup and Migration, een programma dat wordt gebruikt om een ​​computer 'DNA' te maken. Bevat netwerk-, printer-, systeem- en applicatie-instellingen, alsmede bestanden, mappen, adresboeken en foto's. Wordt gebruikt om computerinstellingen op te slaan en instellingen van de ene computer naar de andere over te zetten.

DNA-bestanden zijn zelfuitvorderbaar. Wanneer ze worden geopend, migreren ze automatisch de back-up instellingen en bestanden naar de nieuwe computer.

Hoe een bestand openen DNA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DNA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DNA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DNA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DNA openen

Andere problemen met een bestand DNA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DNA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DNA:

  • het gekozen bestand DNA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DNA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DNA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand