Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DNC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DNC. Als je het bestand wilt openen DNC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DNC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows XP Dancers Dancer Database Format Microsoft

Wat is een bestand DNC?

Bestand gebruikt door Windows Dancer, een ingebouwd programma voor Windows XP Media Center Edition 2005, gebruikt voor het animeren van levensechte driedimensionale dansers. Bevat 3D-dansers graphics en animaties. Kan worden gedownload in kleine, middelgrote of grote maten.

DNC-bestanden zijn beschikbaar voor Windows XP Media Center Edition 2005.

Hoe een bestand openen DNC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DNC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DNC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DNC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DNC openen

Andere problemen met een bestand DNC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DNC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DNC:

  • het gekozen bestand DNC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DNC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DNC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand