Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DNG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DNG. Als je het bestand wilt openen DNG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DNG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Digital Negative Format Adobe Systems

Wat is een bestand DNG?

Universeel RAW-beeldformaat voor het opslaan van digitale foto's in een niet-gecomprimeerde indeling. Ontwikkeld door Adobe Systems als een RAW-beeldarchiefformaat en ondersteund door vele beeldweergave- en fotobewerkingsprogramma's.

Lees meer over de DNG-specificatie van Adobe.

DNG-bestanden kunnen direct in Windows worden bekeken met behulp van de Ardfry Imaging DNG-codec.

Hoe een bestand openen DNG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DNG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DNG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DNG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DNG openen

Andere problemen met een bestand DNG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DNG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DNG:

  • het gekozen bestand DNG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DNG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DNG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand