Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DNH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DNH. Als je het bestand wilt openen DNH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DNH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Touhou Danmakufu Game Script Format Danmakufu

Wat is een bestand DNH?

Game script gebruikt door Touhou Danmakufu, een Japans verticaal scrolling shooter spel dat speciale aanvalspatronen gebruikt in de vormen van cirkels, spiralen en andere vormen. Definieert gedrag voor het spel in een plain text script formaat. Kan worden aangepast met een teksteditor om aangepaste spelinhoud te maken.

Danmakufu-scripts gebruiken ook de .TXT-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen DNH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DNH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DNH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DNH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DNH openen

Andere problemen met een bestand DNH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DNH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DNH:

  • het gekozen bestand DNH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DNH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DNH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand